Om meg


Utdannet mensendieck fysioterapeut fra Norsk Mensendieck-skole i 1968. Arbeidet som fysioterapeut med særlig interesse for hode-/nakke-/ryggsmerter, spenningstilstander og stress. Startet samtidig gymnastikkpartier i treningssystemet Mensendieck som varte frem til 1999. Holdt kurs i stressmestring og avspenning. Tok alle kurstrinn i visualiserings- og tankekraftmetoden Silva Mind Control, også med dr. Silva selv, samt kurs i NLP.

Embedseksamen i psykologi, klinisk sekvens, UiO, 1986. Arbeidet ved Smerteterapi AS som privatpraktiserende psykolog med spesialinteresse for whiplash- og hodeskadesyndromer, smerte- og spenningstilstander. Det psykoterapeutiske arbeidet omfattet også angst og depresjoner, overgrep, samlivsproblematikk, barndomstraumer, spiseforstyrrelser, sorgarbeid, livskriser, livsstilsproblematikk m.m. Disse temaene har siden vært en sentral del av psykoterapiarbeidet, som er psykodynamisk og her og nå orientert.

Åpnet Frogner Psykoterapisenter i 1990, et fellesskap med flere psykologer. Tok kurs og etterutdanning i kroppsterapi, bioenergi, pusteterapi, gestaltterapi, hypnose og meditasjon (bl.a. i India), samt i Tai Chi, Chi Gong og Yoga de neste årene. Utdannet og holdt kurs i selvutvikling, primalterapi og tantra.

Var med å starte Oslo Helhetsklinikk, et tverrfaglig behandlingssenter, i 2001. Flyttet egenpraksisen til hjemmekontor i 2004. Eksamen i Bedriftsøkonomi, BI, våren 2004. Eksamen i "Styrekompetanse" ved BI høsten 2005. Tar styreverv.

Har de seneste årene tatt kurs i biologisk medisin, Lekk Tarm Syndromet, LGS (Leaky Gut Syndrome), og helse. Se linker for mer info.

Kom ut med boken: "Stress og det lille øyeblikks avspenning" i 2008 (Forlaget Noras Ark).

I desember 2011 kom boken "Psykopatene blant oss", (Hippie Media Forlag, men er nå overtatt av Anne Brudevold Forlag).

Fokuserer i tillegg til psykologpraksis på tjenester som coaching, veiledning, konsultasjoner, kurs, seminarer og foredrag rettet mot næringslivet og organisasjoner om stress, psykopati, Lekk Tarm/mageproblematikk/behandling, helse og ernæring.

Medlemskap:
NPF, Norsk Psykologforening
SMN, Scientific and Medical Network
FUB, Faglig forum for utøvere av biologisk medisin